Arrangementen

HomeArrangementen


Cultour

Jullie stappen in de paardentram op een locatie in of nabij Delft (in overleg). Jullie worden door de mooie historische binnenstad van Delft gebracht. We komen langs de grachten en o.a. de Oude Jan, De Nieuwe Kerk en het Stadhuis. Na afloop brengen we jullie bij een museum naar keuze. 


Lees verder


Kinderfeestje

Bij Stalhouderij Delftse Hout kan je een heel leuk, gezellig  en leerzaam kinderfeest houden.Het feest start bij de stal. Hier wordt de begeleider van de kinderen eerst geïnformeerd over wat er komen gaat. 


Lees verder


Party-tour

Tijdens deze rit met de paardentram is er muziek aan boord. Het is mogelijk om eigen muziek af te laten spelen via onze speakers of een accordeonist die bij jullie in de tram gezellige deuntjes komt spelen. Hij speelt de leukste deuntjes van Tulpen uit Amsterdam tot de vogeltjesdans. 


Lees verder


Trouwtour

Wij komen jullie ophalen op een locatie naar keuze (regio Delft). Voor het aanstaande bruidspaar hebben wij een mooi versierde open trouwkoets en voor de gasten hebben we verschillende paardentrams.


Lees verder


Biertour

Deze biertocht is speciaal samengesteld voor de echte bierliefhebbers. Het jaar 2019 staat Delft in het teken van De Gouden Eeuw. Meerdere biercafés en Stalhouderij Delftse Hout, hebben de handen in één geslagen en hebben een mooi arrangement voor u samengesteld. 


Lees verder