Skip to main content

Arrangementen

Rondritten

Ontdek de historische binnenstad van Delft door een ritje met de koets mee te rijden. Onze vaste standplaats is voor het mooie stadhuis van Delft op de markt. U weet dat wij aanwezig zijn als ons bord met informatie voor het stadhuis staat.

Mocht het bord er niet staan dan zijn we die dag met andere bezigheden bezig. Wilt u dan toch een rondrit maken met ons, neem dan telefonisch contact met ons op.

Bruiloften

Wij komen jullie ophalen op een locatie naar keuze (regio Delft). Voor het aanstaande bruidspaar hebben wij een mooi versierde open trouwkoets en voor de gasten hebben we verschillende paardentrams.

Ook deze wagens versieren we feestelijk. Er kan zelfs voor gezorgd worden dat het carillon van de Nieuwe Kerk de bruidsmars voor u speelt als u de Markt op komt. Heel sfeervol dus! Hoe leuk is dat….. met elkaar in de paardentram aan komen rijden op het mooie marktplein.

Uitvaarten

Een uitvaart van een naaste is iets waar men liever niet over nadenkt of spreekt. Na het overlijden moet er heel veel geregeld worden. Zo ook de keuze voor vervoer van de overledene. Steeds vaker wordt er bij uitvaarten weer gebruik gemaakt van traditioneel vervoer met paard en koets of wagen.

Wij van Stalhouderij Delftse Hout kunnen u hiermee van dienst zijn.

Wij kunnen stijlvol volgvervoer in open en/of gesloten koetsen verzorgen.