Skip to main content

Toon Paap van Stalhouderij Delftse Hout.

Lang geleden was ik 26 jaar lang groenteboer in Delft en omstreken en deed dat werk altijd met paard en wagen. Ik bracht nagenoeg iedere dag verse groente en fruit langs de deuren in Delft en omstreken. In 2016 ben ik een eigen stalhouderij in Delfste Hout begonnen. Met mijn zoon hebben wij de stal vanuit het niets opgebouwd tot zoals het er nu bij staat.

Voor het bouwen van de stal hebben wij gebruik gemaakt van 90% circulaire bouwmiddelen. Dit wat het milieu aanzienlijk ten goede komt.

Paarden zijn al altijd mijn grote passie en bedreven liefde en dit wil ik graag delen met de bevolking van Delft en omstreken. Zelf zie ik mijzelf  dan ook als een gastheer van de gemeente Delft en wil op unieke wijze de toeristen van binnen- en buitenland de prachtige stad Delft en de omgeving laten zien.

Met hart en ziel wijd ik 365 dagen in het jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag mijn liefde en passie aan mijn 6 paarden in Delftse Hout.